Jurist Västerås

Jurist Västerås •

Juridisk rådgivning

Det kan uppstå en mängd olika tillfällen där det finns behov av juridisk rådgivning. Vi som arbetar på Jurist Västerås har olika kompetensområden och kan hjälpa till med juridiska frågor gällande företag så väl som ärenden som är kopplade till dig som privatperson. Inom företagsjuridik kan vill bland annat hjälpa till med att upprätta avtal som är juridiskt gällande och bistå vid tvister. För privatpersoner kan vi till exempel hjälpa till med olika delar inom familjerätt eller bistå med råd om du har blivit utsatt för eller åtalad för brottmål

Vi bistår med rådgivning i familjerätt

Vi har stor kunskap inom det som kallas för familjerätt och kan bland annat vara behjälpliga med rådgivning kring testamente. Det är viktigt att ett testamente blir upprättat på rätt sätt för att vara juridiskt gällande. Ett testamente är särskilt viktigt om ni är sambos och har gemensamma barn då det juridiska dokumentet kan hjälpa till att fördela era tillgångar så som ni önskar när ni avlider. Vi vet att det kan vara både känslomässigt jobbigt och kännas övermäktigt rent lagmässigt att upprätta dessa dokument på ett korrekt sätt och därför hjälper vi gärna till med juridisk rådgivning inom arvsrätt.

Juridisk rådgivning i Västerås för företag och privatpersoner

Om du har ett behov av rådgivning kring testamente så kan vi hjälpa dig. Det finns många fördelar med att anlita oss:

 • Våra advokater och jurister är kunniga inom sina respektive områden
 • Genom att ta hjälp av oss säkerställer du att dokumenten är juridiskt hållbara
 • Med rätt hjälp och stöd blir processen enklare

Vänd er till oss för prisvärd juridisk rådgivning i Västerås

När du väljer att anlita oss för juridisk rådgivning i Västerås får du professionell hjälp oavsett vilket ärende som du kontaktar oss för. Vi är måna om att våra kunder ska känna sig trygga med att anlita oss och därför är vi medlemmar i Advokatsamfundet och vid din första kontakt med oss får du information om vilket vårt timpris är. Våra advokater och jurister arbetar enligt god advokatsed och har erfarenhet av olika typer av medling vid ärenden som är kopplat så väl till privatpersoner som företag. Du är välkommen att kontakta oss med dina frågor!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en jurist i Västerås som är effektiv, ärlig och kunnig inom juridik.

  E-post
  offert@juristvasteras.se

   

OM OSS

När du söker efter en jurist i Västerås som är effektiv, ärlig och kunnig inom juridik.

Juristvasteras.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Jurist Västerås kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara din förfrågan.